Knjige za čitanje te PDF Knjige časopisi novine psihološke knjige najčitanije knjige online knjige,knjige preporuke knjige za mlade najbolje knjige

Responsive Advertisement

nedjelja, 13. ožujka 2022.

Knjiga Ponos i predrasude Jane Austen

 

AutoriJane Austen
Opis Možda najomiljenija, a zacijelo najpoznatija knjiga Jane Austen, Ponos i predrasude klasičan je ljubavni roman. Ljubav, nesporazumi, potraga za savršenim muškarcem kao i izbjegavanje nesavršenog, teme su romana Ponos i predrasude, a relevantne su danas kao što su uvijek bile.
To je čarobna i vječna priča o Lizzy Bennet, jednoj od najsimpatičnijih književnih junakinja, i ponosnom gospodinu Darcyju, o pravoj ljubavi, obiteljima, varalicama i herojima i, naravno, ponosu i predrasudama.
Šifra 169875
Izdavač Mozaik knjiga
Uvez meki
Broj stranica 412
Godina izdanja 2017
ISBN 9789531421065
Format20 x 28



Ljubav, nesporazum, potraga za savršenom osobom, kao i nepotpunim, entiteti su nezaustavljivi atraktivni romani i predrasude. "Nisam te poznavao mjesec, i mislio sam da si posljednji tip na svijetu koji me mogao uvjeriti da ga natjeram da ga odvede." Svatko tko dopire do ove knjige tijesto, uživati ​​u vječnoj ljubavnoj priči o pristojnom Benteru i Gord Gorcy G. Darcy. Priča o pravoj ljubavi, obitelji, varalicama i herojima i naravno ponosa i predrasuda. Jane Austen je najveći pisac Britanije cijelo vrijeme. Najbolje podučava šest djela: razlog i osjećaje, ponos i predrasude, Mansfield i Emma parkovi. Njegova dva djela, Northanger Abbey i Under tuđim utjecajem, objavljena su posthumno 1818. Iako je živio prije više od 200 godina, njegovi romani i dalje su omiljeno čitanje čitave čitateljske publike diljem svijeta, obožavatelja ovog velikog autora.

 

Demo knjige

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na Komentaru

Looking For Anything Specific?

Nasumične knjige

Knjige za čitanje te PDF Knjige časopisi novine psihološke knjige najčitanije knjige online knjige,knjige preporuke knjige za mlade najbolje knjige

Comments

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *